Услуги

  • РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА

Фирма РОЛ ВИЖЪН предлага следните услуги: извършва ремонт, поддръжка и сервиз на всички видове охранителни ролетки и ролетни гаражни врати. Ремонтите включват подмяна на балансиращи пружини или смяна на целия механизъм. Ремонт или подмяна на електродвигател, автоматизация и системи за управление. Смяна на барабан, смяна на брави, подмяна на водачи, подмяна на ламели и други елементи на ролетната врата.

  • АВТОМАТИЗАЦИЯ

%%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%%

Всички ролетни врати могат да бъдат автоматизирани.

Фирма РОЛ ВИЖЪН ЕООД поставя предимно френските двигатели Somfy, които са снабдени със защита от прекъсване и спират автоматично при наличие на проблем.

Те могат да се управляват с дистанционно, с бутон или ключово. Това осигурява удобство на нашите клиенти и по-голяма сигурност. В зависимост от желанието на клиента към една ролетна врата може да има няколко дистанционни.

Автоматизацията не изключва възможността при спиране на захранването, ролетната врата да бъде задвижена механично. Механичното задвижване се осъществява посредством ръкохватка от вътрешната страна на помещението. Ако няма друг вход освен през ролетната врата е необходимо да се постави допълнително аварийна кутия.

Кутия за аварийно отваряне

услуги, ремонт, поддръжка, ролетка, автоматизация, смяна, механизъм, пружина, авария, дистанционно

Кутия за аварийно отваряне с бутон

услуги, ремонт, поддръжка, ролетка, автоматизация, смяна, механизъм, пружина, авария, дистанционно

  • ДРУГИ УСЛУГИ

Освен основното направление на фирмата – монтаж и ремонт на ролетни врати, РОЛ ВИЖЪН ЕООД предлага и монтаж на дограма, щори, комарници и други.